boon-sportoldal

2008.04.12. 17:17

Több százan

<p>A ma este 19 órakor kezdődő Nyíregyháza - Diósgyőr NB I-es focimeccsen a jelekből úgy tűnik, hogy zsúfolt lesz a vendégszektor.&#160;<dia width="900" height="700" alt="Több száz diósgyőri drukker indult Nyíregyházára 2008.04.12."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/T_bb_sz_z_di_sgy__337_ri_drukker_indult_Ny_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Több száz diósgyőri drukker indult Nyíregyházára 2008.04.12." /></a></dia></p>

A Tiszai Pályaudvarról induló vonatra több száz diósgyőri szimpatizáns szállt fel -tájékoztatta honlapunkat munkatársunk.
Szerencsen is több piros-fehér színekben pompázó drukker csatlakozott a Szabolcsba kirándulókhoz. Mindez történik annak ellenére, hogy biztosat mostanáig nem tudni arról, hogy NyíregyházárólMiskolcra, hogy fognak hazajutni a DVTK drukkerek, ugyanis vonat a szabolcsi megyeszékhelyről csak Szerencsig közlekedik a mérkőzés befejezése után.

Autóval is több Diósgyőr-szurkoló kelt útra, az ablakon kilógatott sálak jelzik, hogy a biztosra menő (hazautazást bebiztosító) szurkolók is szép számmal lesznek a nyíregyházi stadionban, hogy szurkolással segítség csapatukat, a Diósgyőrt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!