Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.11.28. 12:37

Hamarosan kérdezhet szakértőnktől

<p>Miskolc - A Borsod Online és az Észak-Magyarország szakértői telefon sorozatának mai vendége dr. Tóth Zsuzsanna, a megyei fogyasztóvédelmi felügyelőség vezetője. Néhány percen belül tőle kérdezhetnek.&#160;<a href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-szakerto.toth.zsuzsa_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></a></p>

Megesett már Önnel, hogy bolti reklamációja során érzése szerint nem megfelelően járt el a kereskedő? Hogy elromlott a nemrégen vásárolt műszaki cikk, lejárt szavatosságú volt az aznap megvett termék? Mit tehetünk ilyen esetekben? Ezekre ad választ dr. Tóth Zsuzsanna, a megyei fogyasztóvédelmi felügyelőség vezetője. Az általános ügyek mellett várja a karácsonyi ünnepekkel kapcsolatos kérdéseket is, mint például: mit tehetünk abban az esetben, ha a családtagunknak vásárolt műszaki cikk nem megfelelő, kettőt kapott belőle, vagy éppen a ruházati termék mérete (színe) nem megfelelő.

De abban is tanácsot kérhetünk, hogy hol, vagy inkább hol nem érdemes vásárolnunk.
A kérdést, kérdéseiket Önök tehetik fel szakértői telefon elnevezésű sorozatunk keretében november 28-án, vagyis ma 13-14 óra között. Dr. Tóth Zsuzsanna ekkor várja hívásukat szerkesztőségünkben a 46/502-900/32-87-es számon.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!