Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.11.13. 16:17

Solaris Fusion: itt is, nálunk

<p>Miskolc - Ha minden jól megy, a Solaris Fusion, a nyolcvanas évekbeli dzsesszrock együttese, a<A href="http://zene.blogging.hu/2007/09/07/solaris/"> Solaris</A> új formációja szerkesztőségünkbe is ellátogat pénteken a miskolci koncertjük előtt.<DIA alt="Solaris 2007.11.16." height="630" width="850"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Solaris_2007_11_16_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG alt="Solaris 2007.11.16." src="http://www.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" /></A></DIA></p>

A városba aznap esti koncertjére érkező dzsesszrock együttes, mint ismeretes, a nyolcvanas évekbeli Solaris, úgymond, utódzenekara, s miután eredeti teljes felállásában az utóbbi évtizedben Észak- és Dél-Amerikát, a Távol-keletet egyaránt meghódította, s másfél éve (húsz évvel hivatalos itthoni feloszlása után) a budapesti Művészetek Palotájában is sikeres hangversenyt adott, új felállásában első vidéki helyszínként Miskolcra jön zenélni. Így találkozhat a zenei palettán ismét Lem regény- (és Tarkovszkij film-) címe Bradbury klasszikusával (az első, Marsbéli krónikákcímű 1984-es albumról most is előadnak majd részleteket).
Addig mi a vendégeinkhez intézendő olvasói kérdéseket, míg a zenekar a különleges zenei csemege iránt érdeklődő muzsikakedvelőket várja - november 16-án, 7 órára a Győri kapui Ifiházba.
BAL

A Solaris Fusion zenekart olvasóink a következő email címen kérdezhetik:

[email protected]

A szerző blogja


 Kapcsolodók cikkek:
Felszökött a Pulzus
A komolyzene és a dzsesszrock találkozik
A Solaris zenéje újra élőben
Jó zenék blogja

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!