Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.12.14. 19:28

Idősek napja Rudabányán

<p>Rudabánya - Istentisztelet és úrvacsoraosztás lesz dr. Fabinyi Tamás püspök részvételével.</p>

December 15-én, szombaton a rudabányai önkormányzat képviselő-testülete, a helyi német kisebbségi önkormányzat és a civil szervezetek rendezésében tartják meg az idősek napi programsorozatot. Délelőtt fél tízkor gyülekeznek a Gvadányi József Művelődési Házban a meghívottak, majd innen átvonulnak az evangélikus templomba, ahol délelőtt 11-től istentisztelet és úrvacsoraosztás lesz dr. Fabinyi Tamás püspök részvételével.
Indonéz nagykövet
Fél egykor kezdődik az ebéd a Gvadányi József Művelődési Házban, amelyet kötetlen beszélgetés követ. Délután háromtól veszi kezdetét az idősek napi ünnepség a művelődési ház nagytermében. Szvoboda Lajos polgármester köszöntője után egy indonéz táncsoport szórakoztatja a publikumot. A rendezvényen a tervek szerint jelen lesz az indonéz nagykövet is. A mazsorettbemutató után a Bóbita Óvoda előadása következik, majd Székelyhidi Gréta énekműsora musicalrészletekkel. Színpadra lépnek a rudabányai Gvadányi József Általános Iskola tanulói és a Rozmaring Asszonykórus is. Ízletes vacsorával fejeződik be a nagyszabású programsorozat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!