Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.12.28. 07:37

Új igazgató a miskolci holdingban

<p>Miskolc - Kettéválik a miskolci VFV Zrt., és egy turisztikai cég is lesz belőle. A régi élén Dömötör Zoltán marad, az új igazgatója (a Barlangfürdőt, a Selyemréti strandot is üzemelteti majd) Fridély László lesz. <A href="http://www.boon.hu/hirek/im:boon:newspaper-emtippek/cikk/selyemreti-strand/cn/boon-news-em_01-20071029-044441"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /></A>&#160;<B><A href="http://www.boon.hu/hirek/im:boon:newspaper-emtippek/cikk/selyemreti-strand/cn/boon-news-em_01-20071029-044441">Selyemrét </A></B></p>

Január elsejétől új cég működik a Miskolc Holding Zrt. keretein belül, mégpedig a „vizes cég”, a VFV Miskolc Zrt. kettéválásával. A VFV Miskolc Zrt. feladata marad a víziközművagyon kezelése. A Barlangfürdő és a Selyemréti strand üzemeltetése, valamint ez utóbbi fejlesztésének, átépítésének lebonyolítása viszont egy új, turisztikai profilú cég feladatai közé tartozik majd.
– A VFV Miskolc Zrt. élén továbbra is Dömötör Zoltán marad, az új igazgatójának pedig Fridély Lászlót nevezik ki – tudtuk meg Halmai Gyulától, a holding elnök-igazgatójától, aki elmondta, január elejére tervezték az új cégek és az új vezető bemutatását, (de miután az információk eljuttottak hozzánk, megerősítette a hírt). Az idegenforgalmi centrikusságú cég esetén a városvezetés feladata lesz, hogy megvizsgálja, ne bővítsék-e még tovább a későbbiekben más, hasonló profilú intézményekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!