Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.12.08. 19:20

Nyertesünk már tervezgeti az első kirándulást

<p>Szombathy Gyuláé, a miskolcon élő, 77 éves nyugdíjasé a 2,4 milliót érő gépjármű-utalvány. Nyertesünk több évtizede olvasója az Észak-Magyarországnak, és feleségével már azt tervezgeti, hová kirándulnak majd az új autóval.&#160;<dia width="850" height="630" alt="ÉM-nyereménysorsolás, 2007.12.08."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_M_nyerem_nysorsol_s__2007_12_08_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="ÉM-nyereménysorsolás, 2007.12.08." /></a></dia>&#160;<a href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-EM-sorsolas1_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></a>&#160;<a href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-EM-sorsolas2_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></a></p>

Több ezren, pontosan kilencezren szerették volna megnyerni az Autosol, az Észak-Magyarország és a Vasárnapi Észak közös nyereményjátékának fődíját, a 2,4 millió forint értékű Volskwagen gépjármű-utalványt. A fődíjat azonban csak egyetlen olvasónk vihette el, aki nem más, mint Szombathy Gyula, miskolci olvasónk.
- Nem is tudom, minek köszönhetem a szerencsémet, talán a jóistennek, hogy engem ekkor szerencse ért 77 éves koromra - mondta lapunknak nyertesünk szombaton, amikor a sorsolás után átnyújtottuk neki otthonában a fődíjat. - Nagyon-nagyon boldog érzés fogott el, amikor fölhívtak az autószalonból és az Északtól. Pedig voltak az életemben boldog pillanatok: 1956-ban, amikor a átvehettem a gépészmérnöki diplomámat a Miskolci Egyetemen, és 50 év múlva, amikor megkaptam az aranydiplomámat.

Az első út

Nyertesünk elmondta azt is: a kezdetek óta olvasója az Észak-Magyarországnak, és nem csak olvasója, de a Szólástér rovat szorgalmas hozzászólója is. Legutóbbi levelét például így kezdte: „Miskolci vagyok, szeretem Miskolcot!"
A gépjármű-utalvány igazán jól jött szerencsés olvasónknak, hiszen régi autója megérett már a cserére. Feleségével már tervezgetik is, hogy első útjuk az új gépkocsival a környező gyógyfürdőkbe vezet majd, Tiszaújvárosba, Mezőkövesdre és Bogácsra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!