Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.03.05. 14:49

"Berúgja" a bizottság az álló beruházásokat Miskolcon

<p>Miskolc - A most már épülő Avas szállóban tartott bejárást a közelmúltban a miskolci önkormányzat jogi bizottsága.</p>

Azért itt, hogy a bizottság tagjai ne csak papíron lássák munkájuk eredményeit, hanem a valóságban is – mondta lapunknak dr. Mokrai Mihály, a bizottság elnöke. Hozzátette: a jogi bizottság fölvállalta, hogy azokba az ügyekbe, amelyekbe valamilyen probléma miatt megállt a beruházás, vagy annak szándéka, újra életet leheljenek. Azaz – folytatta – az akut problémákat próbálják megoldani, ennyivel is hozzájárulva a város szépítéséhez, fejlődéséhez.

A bizottság elnöke az Avas szállót az első sikerként említette, hiszen ebben az esetben csaknem 5 év után kezdődhetett el az építkezés, a bizottság munkájának köszönhetően. (Mint ismert: az építető nem kapta meg az építési engedélyt, műemlékvédelmi szempontból is voltak gondok, többek között a parkoló kialakítása is problémás volt.)

Hova látogat legközelebb a jogi bizottság? Az elnök válasza: a miskolctapolcai strandfürdőre. Ez az ügy addigra olyan stádiumba jut, hogy eredményeket tudnak felmutatni – fogalmazott.

 

Kapcsolódó anyag:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!