Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.03.29. 17:23

Másodszor is fittülhettünk

<p>Miskolc - A megyei és a miskolci önkormányzat másodízben rendezte meg a Fittségi Sportnapot a miskolci sportcsarnokban. Az Észak–BOON is támogatója volt a jól sikerült rendezvénynek, amelynek mintegy ezer vendége volt.&#160;<dia width="900" height="700" alt=""><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Fitts_gi_Sportnap_Miskolcon_2008_03_29_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Fittségi Sportnap Miskolcon 2008.03.29." /></a></dia>&#160;<a href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/fitt.mpg/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></a></p>

A megyei és a miskolci önkormányzat másodízben rendezte meg a Fittségi Sportnapot a miskolci sportcsarnokban. Az Észak–BOON is támogatója volt a szombati, jól sikerült rendezvénynek, amelynek mintegy ezer vendége volt.
Az egészséges életmódot segítő termékek és szolgáltatások tárházát vonultatták fel a kiállítók – körülbelül negyvenen voltak –, a fittséget népszerűsítették a sportolók, akik részben talk-show formájában osztották meg gondolataikat a közönséggel, részben bemutatót tartottak, egy harmadik módja pedig az volt szereplésüknek, hogy közös gyakorlatokat végeztek ifjakkal és nagyobbakkal.
Pilates-aerobikot vezetett Geszler Dorottya, kangoo jumps cipőket „osztott ki” Hornyák Ádám (tavaly 100 pár, az idén 200 pár cipőnek lett alkalmi gazdája), best body aerobikot tartott Katus Attila, a Pécsi Sasok tagja, és hosszan lehetne sorolni a közreműködőket, soraikban Mészáros Lászlóval, Rakusz Évával, Lehmann Tiborral, Veréb Györggyel, Oláh Ferenccel, Salamon Józseffel, az Albrecht-MVSC-MISI NBI-es röplabdás lányaival.
Sokan próbálták ki magukat az íjászkodásban, a falmászásban, és természetesen népszerű volt a darts is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!