Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.04.30. 22:57

Fa dőlt az útra, balesetet okozott

<p>Természet adta a balesetet szerdán későn este Miskolcon. <DIA alt="Fa okozta a balesetet 2008.04.30." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Fa_okozta_a_balesetet_2008_04_30_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Fa okozta a balesetet 2008.04.30." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

A Görgey utcán haladt a körforgalomból a múzeum irányába egy sornyi autó, amikor egyszer csak egy hatalmas gesztenyefa rádőlt az útra.

A kidőlő fa lombkoronája először egy Lada hátulját súrolta, azután a törzse egy régi típusú Volvo elejét törte össze, és végül a koronából egy vastagabb ág egy Renault szélvédőjét szakította át, majd a sofőr előtt landolt a műszerfalon.

Nagy szerencsére senki sem sérült meg most, ugyanis a fának nem volt gyökere, mint azt a helyszínen tapasztaltuk.
A Renault vezetője elmondta, hogy hirtelen egy nagy sötétséget látott, nyomott egy satuféket, és a következő pillanatban már be is fúródott az orra előtt a vastag ág az autó utasterébe.
A Miskolci Tűzoltóság munkatársai felaprították a fát, ezzel felszabadítva az utat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!