Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.04.16. 16:29

Fűtőerőmű: Miskolc a siker kapujában?

<p>Miskolc - El ne kiabáljuk, de úgy tűnik, Miskolc ott áll a siker kapujában. A Miskolc Holdingtól kapott tájékoztatás szerint meghallgatták Miskolcot. Még ma várható az MVM érdemi válasza.</p>

„Úgy tűnik meghallgatták Miskolcot. Részünkről már holnap megkezdődhetnek az érdemi tárgyalások az MVM-mel” – így kezdődik az a tájékoztató, amit most kaptunk a Miskolc Holdingtól.

A miskolci illetékesek tudomása szerint a miskolci erőmű megvásárlására vonatkozó szerződés teljesítése mindezidáig nem történt meg, azaz nem fizette ki a vételárat az Elmib Zrt. a Magyar Villamos Műveknek.

A háttérben egyeztető tárgyalások kezdődtek, így – annak érdekében, hogy a tárgyalások eredményre vezessenek – azt kérte a holding az MVM Zrt. menedzsmentjétől, hogy 2008. április 30-ig függessze fel az adásvételi szerződés teljesítésére irányuló eljárást. Jelenleg az MVM Zrt. válaszát várják.

SZG

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!