Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.04.04. 17:35

Fűtőműről, fizetett hirdetésben

<p>Miskolc - Három, országos napilapban egészoldalas fizetett hirdetésben kéri a miskolciak nevében az önkormányzat és a Miskolc Holding a kormány segítségét. Nem szokványos.&#160;<A href="http://www.boon.hu/hirek/im:boon:newspaper-emtippek/cikk/miskolc-elni-kivan-vasarlasi-jogaval/cn/boon-news-em_01-20080226-070235"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>Miskolc élni kíván vásárlási jogával </B></A>&#160;<A href="http://www.boon.hu/hirek/im:boon:newspaper-emtippek/cikk/ez-a-level-ment-gyurcsany-ferencnek/cn/boon-news-em_01-20080215-112050"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>Ez a levél ment Gyurcsány Ferencnek </B></A></p>

Mi volt a szándéka a miskolci önkormányzatnak és a Miskolc Holdingnak azzal az egészoldalas hirdetéssel, amelyet pénteken három, országos napilapban jelentetett meg? A hirdetés tartalma megegyezik azzal a levéllel, amelyet kézhez kaptak a kormánytagok, felhívva a figyelmet arra, hogy Miskolc továbbra is élni kíván elővásárlási jogával a Miskolci Fűtőerőmű Kft. üzletrészére vonatkozóan – válaszolták szerkesztőségünknek a hirdetők, akik valamennyi miskolci nevében fordultak (ilyen módon is) a kormányhoz: ne engedje, hogy magánkézbe kerüljön a Miskolci Erőmű. Kérik – a kormánytól –, hogy Miskolc élhessen elővásárlási jogával.
A nyílt levél formáról és annak áráról ezt mondták portálunknak: a nyílt levél bevett, hatékony kommunikációs eszköz, amely segít abban, hogy a széles nyilvánosság is megismerhesse Miskolc erőművásárlási szándékát. A Miskolc Holding Zrt. által fizetett kommunikáció költségei nincsenek arányban azzal, az akár 100 millió forint nagyságrendet elérő perköltséggel, amely egy esetleges jogvita esetén felmerülne – közölték szerkesztőségünkkel.

Kapcsolódó anyagok:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!