Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.04.08. 14:37

Szavazzanak a megye 7 csodájára

<p>Miskolc - Keressük Borsod-Abaúj-Zemplén megye hét csodáját, s ahhoz, hogy a lista teljes lehessen, olvasóink véleményére is kíváncsiak voltunk.&#160;<dia width="900" height="700" alt="Borsod-Abaúj-Zemplén megye 7 csodája 2008.04.16."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Borsod_Aba_j_Zempl_n_megye_7_csod_ja_2008_0/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Borsod-Abaúj-Zemplén megye 7 csodája 2008.04.16." /></a></dia></p>

Heteken át kérdeztük, hogy Önök szerint melyik az a természeti vagy épített érték, műemlék vagy műemlék együttes, egységes településrész vagy egyedi exkluzív látványosság, mely érdemes erre a címre, s legnagyobb örömünkre nem fukarkodtak a javaslatokkal: száznál is több épített és természeti csodára hívták fel a figyelmünket, s félszáznál is több településrészt javasoltak a címre.
Ez pedig jóval felülmúlja várakozásainkat, éppen ezért a zsűri tagjaival úgy döntöttünk, hogy beiktatunk egy előzetes rostálást, azaz az elkövetkező másfél hétben valamennyi csodára várjuk a voksokat, s a száz legtöbb szavazatot kapó közül nevezi meg a zsűri azokat, amelyek bekerülnek a döntőbe, s a végső megmérettetésben három hétig várják majd a kattintásokat portálunkon. Az a hét természeti vagy épített érték, műemlék vagy műemlék együttes, egységes településrész vagy egyedi exkluzív látványosság lesz Borsod-Abaúj-Zemplén megye hét csodája, amely a legtöbb szavazatot kapja.

S mivel az elmúlt hetekben nagyon kedvező visszajelzések érkeztek hozzánk a kezdeményezéssel kapcsolatosan, szeretnénk, hogy a virtuális elismerésen túl igazi rangja legyen az akciónak. Ennek érdekében több szervezettel is tárgyalásokat kezdeményezünk, s a fejleményekről folyamatosan tájékoztatjuk majd olvasóinkat. Addig is nézzék meg a 7csoda.boon.hu aloldalon a listát, és szavazzanak, hogy melyik csoda jusson be a százas döntőbe!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!