Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.05.27. 14:39

Mi lesz Borsod-Abaúj-Zemplén megye 7 csodája?

<p>Miskolc - Hamarosan lezárul A megye 7 csodája szavazás – minden voks számít a végén!&#160;<dia width="900" height="700" alt="Borsod-Abaúj-Zemplén megye 7 csodája - Döntő - 2008.05.02."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Borsod_Aba_j_Zempl_n_megye_7_csod_ja___D_nt/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Borsod-Abaúj-Zemplén megye 7 csodája - Döntő - 2008.05.02." /></a></dia></p>

Az egyedülálló tapolcai Barlangfürdő, a csodálatos Lillafüred (a Hámori-tóval, a Palotaszállóval, a függőkerttel, az erdei kisvasúttal, a barlangokkal, a garadnai pisztrángossal és az Újmassai Őskohóval), a Tokaji aszú és a Világörökség része, a Tokaji Történelmi Borvidék, a Baradla-barlang és az Aggtelek-Rudabánya hegyvidék barlangjai, a Vizsolyi Biblia, a Diósgyőri vár és a 600 éves törökmogyorófa, valamint a 8 millió éves mocsári ciprusok alkotják jelenleg olvasóink szavazata alapján A megye 7 csodáját.

A sorrend azonban még nem végleges, lehet változtatani rajta, bár már egyre rövidebb idő áll rendelkezésre ehhez, ugyanis szerda este lezárul a szavazás. Addig várjuk még e-mailben és levélben olvasóink „hetes listáját”. Az e-maileket a [email protected] címre, a leveleket pedig szerkesztőségünk címére (3526 Miskolc, Zsolcai kapu 3.).

Itt tekintheti meg a döntőben szereplő "csodákat" és a napi állást

Borsod-Abaúj-Zemplén megye 7 csodája - 2008 - Döntő

Természetesen ez esetben is igaz, hogy egy e-mail címről csak egyszer lehet szavazni, de nem győzzük hangsúlyozni, 7 csodára tegyenek javaslatot! Kérjük, a borítékra, illetve az üzenet tárgyaként tüntessék fel: A megye 7 csodája. A beérkezett szavazatokat nap végén összesítjük és frissítjük, így a portálon mindig a napi állást láthatják. A döntős csodák listáját a 7csoda.boon.hu oldalon találják meg, segítségképpen valamennyiről készítettünk egy rövid összefoglalót.

Kapcsolódó cikkek:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!