Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.06.03. 20:54

A legszebb babák kerestetnek

<p>Miskolc - Az elmúlt években nagy sikert aratott a portálunkon zajló gyermekszépségverseny. A pozitív tapasztalatokból kiindulva idén is meghirdetjük a megmérettetést, a nevezéseket mind a lányok, mind pedig a fiúk köréből három kategóriában fogadjuk (0–12 hónap, 1–4 és 4–8 évesek).</p>

Az elmúlt években nagy sikert aratott a portálunkon zajló gyermekszépségverseny. A pozitív tapasztalatokból kiindulva idén is meghirdetjük a megmérettetést, a nevezéseket mind a lányok, mind pedig a fiúk köréből három kategóriában fogadjuk (0–12 hónap, 1–4 és 4–8 évesek).

A nevezéseket és a gyerekek fotóit e-mailben a [email protected] címre várjuk, de beküldhetik egy CD-re másolva vagy papírképen is szerkesztőségünkbe (Észak-Magyarország 3526 Miskolc, Zsolcai kapu 3.).
Kérjük, a borítékra, illetve az üzenet tárgyaként tüntessék fel: BOON gyermekszépségverseny.
A nevezéseket június 11-én délig fogadjuk, szavazni a fotók feltöltését követően lehet. A látogatók szavazatukkal az első tíz közé juttathatják a gyerekeket, közülük választja majd ki a zsűri a kategóriagyőztest és a helyezetteket.

Élőben zsűrizzük

Ebben nem sok újdonság van a tavalyi évhez képest, a döntő lebonyolítását illetően viszont jelentős változásokat tervezünk. Korábban ugyanis a beérkezett fotók alapján döntöttek a zsűri tagjai a győztesekről, ám több visszajelzés is érkezett hozzánk, mi szerint olvasóink igazságosabbnak találnák, ha élőben is „megmutatnák magukat” a gyerkőcök.
Éppen ezért próbát teszünk, s Miskolcon, a Szinvaparkban egy tánc- és divatbemutatóval fűszerezett, igazi gyermekszépségversenyt szeretnénk rendezni július második hétvégéjén. Természetesen a bemutató főszereplői is gyermekek lesznek, de a programról még ráérünk beszélni. Ugyancsak változás, hogy a döntőben nem csupán az első három helyezetteket díjazzuk, valamennyi kategóriában dönt a zsűri arról, hogy ki nyeri el a Szinvapark különdíját, de egyetlen gyermek sem tér haza ajándék nélkül.

A legfontosabb tudnivalók

A BOON gyermekszépségversenyben csak a megyében bejelentett lakcímmel rendelkező szülők csemetéi vehetnek részt.

Az alábbi kategóriákban várjuk a nevezéseket:
Lány 0–12 hónap, 1–4 év, 4–8 év, valamint
Fiú 0–12 hónap, 1–4 év, 4–8 év.

A jelentkezések akkor érvényesek, ha a beküldő megadta:
- a gyermek pontos nevét,
- születési idejét,
- a gyermek életkorához tartozó kategóriát,
- az egyik szülő nevét és telefonos, valamint e-mailes elérhetőségét,
- továbbá a bejelentett állandó lakcímét.

Egy gyermekről egy fotó nevezhető, amennyiben több kép érkezik, a szerkesztő dönti el, melyiket használja.

A fotókra kizárólag internetes portálunkon, a Borsod Online-on (gyermek.boon.hu), a képek alatti gombra kattintva lehet szavazni.

Egy e-mail címről kategóriánként csak egy szavazat adható le.

Kapcsolódó cikkek:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!