Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.06.20. 20:30

Gyermekszépségverseny: a leggyakoribb kérdések

<p>Miskolc - Pár napja indult csak a szavazás a portálunkon meghirdetett gyermekszépségversenyre, s máris sok voks érkezett látogatóinktól az általuk legszebbnek, legaranyosabbnak, legbájosabbnak, legcsibészesebbnek tartott gyerkőcökre a hat kategóriában.</p>

Továbbra is nagyon sok levelet kapunk, részben pontosításokat kérve, részben pedig a szavazással kapcsolatosan. A két leggyakoribbat emeltük ki ezek közül.


Mit tegyek, ha nem kapom meg a szavazatmegerősítő e-mailt?

Ennek több oka is lehet, éppen ezért az alábbiakat kérjük és javasoljuk. Ha nem kapják meg az általunk küldött e-mailt, melynek segítségével megerősíthetik a szavazatot, kérjük, ellenőrizzék postaládájuk levélszemét beállítását. Legyenek azonban türelemmel, mert e-mail szolgáltatótól függően változó időt vesz igénybe, míg megérkezik a levelünk. Ha hosszabb idő után sincs eredmény, kérjük, küldjenek egy e-mailt szerkesztőségünknek a [email protected] címre a probléma leírásával és kollégánk megerősíti a szavazatukat.


Hogy lehet, hogy ma több ismerősünk is szavazott gyermekünkre, ennek ellenére csökken a szavazati arány?

Rendszerünk százalékban jelzi a beérkezett szavazatokat. Minél több az összes gyermekre leadott szavazat, annál több voks kell egy gyermekre, hogy százalékosan ugyanakkora rész jusson neki.

Egy példával illusztrálva: amennyiben összesen 2 szavazat érkezett két különböző gyerekre (1-1), akkor 50-50 százalékos az eloszlás, míg ha érkezik egy harmadik szavazat is egy harmadik gyerekre (így összesen 3), az az egy szavazat már csak 33,3 százalékot tesz ki.

Amennyiben tehát újabb szavazatok érkeznek más gyermekekre is, a százalékos arány nagymértékű csökkenése is elképzelhető. Természetesen a szavazatok száma nem csökken, csupán az összes szavazathoz viszonyított aránya!


Nem győzzük hangsúlyozni, hogy nem a szavazatok száma csökken, hanem az azt megjelenítő szavazati arány. S kérjük higgyék el, nincs ebben semmi ördöngősség (bunda meg pláne nem), egyszerű matematika az egész!
A Gyakran Ismételt Kérdésekben csokorba szedtük a korábbi szavazások során felmerült kérdéseket, és igyekeztünk mindenre válaszolni, de a továbbiakban is várjuk kérdéseiket, esetleges észrevételeiket, amelyeket a fent jelzett e-mail címre küldhetnek el.


Itt szavazhatnak a gyerekekre


Kapcsolódó cikkek:

  • Szavazzanak a legszebb gyerekekre!
    Kedden éjfélkor elrajtolt a szavazás a BOON gyermekszépségversenyében!
  • Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)
    Hogy megkönnyítsük a gyermekszépségversenyünkben való tájékozódást, összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerült kérdésekre a válaszokat!
  • Éjfélkor indul a szavazás!
    Június 17-én kedden éjfélkor elindul a 2008-as BOON gyermekszépségverseny. Szavazzon Ön is a csemetékre!
  • HIÁNYOS NEVEZÉSEK - Hiányzó adatok
    Már csak néhány óráig, pontosabban június 11-én délig fogadjuk a nevezéseket a Borsod Online idei gyermekszépségversenyére.
  • A legszebb babák kerestetnek
     Az elmúlt években nagy sikert aratott a portálunkon zajló gyermekszépségverseny. A pozitív tapasztalatokból kiindulva idén is meghirdetjük a megmérettetést, a nevezéseket mind a lányok, mind pedig a fiúk köréből három kategóriában fogadjuk (0–12 hónap, 1–4 és 4–8 évesek).
  • Elrajtolt a BOON gyermekszépségversenye
    Az elmúlt években nagy sikert aratott a portálunkon zajló gyermekszépségverseny.
  • Rajtol a BOON gyermekszépségversenye
    Nemrég zárult az Észak-Magyarország babaszépségversenye, s máris itt a Borsod Online megmérettetése!
  • Babák ültek modellt lapunknak
    Mindenkinek a saját gyermeke a legszebb, és megszeretné mutatni őt országnak, világnak. Olvasóink ezt most megtehetik, hiszen lapunk és a Borsod Online, közösen keresi a megye legszebb babáját.
  • Babaszépségverseny az Északkal
    A tavalyi évhez hasonlóan idén is három korcsoportban kereste az Észak-Magyarország Borsod-Abaúj-Zemplén megye legszebb babáit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!