Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.06.17. 16:14

Kedd este rajtol a BOON gyermekszépségversenyében a szavazás!

<p>Miskolc - Bár jó néhány napja közzé tettük és jelenleg is látható portálunkon, hogy mely nevezések hiányosak, hétfő estére sem változott sokat a helyzet.</p>

Éppen ezért kedden este elindítjuk a szavazást – addig még bárki pótolhatja a hiányzó információkat, azt követően azonban csak az esetleges elírásokat javítjuk ki!

Ami a szavazást illeti, az elmúlt napokban többen is hozzászóltak a fórumon, és bizony ember legyen a talpán, aki ez alapján el tudja dönteni, hogy vajon mi a jó megoldás. A fórumozók egy része ugyanis nem helyesli, hogy a szavazatok alapján jusson a döntőbe a kategóriánként első 10 legtöbb voksot begyűjtő csöppség, mások viszont nem értik, miért baj az, ha valaki több e-mail címet is gyárt, hogy minél több szavazatot tudjon küldeni. Szerintük ugyanis ez a lehetőség bárki előtt adott, azaz egyenlőek az esélyek. Ez kellően logikus érvelésnek tűnik ahhoz, hogy ne változtassunk a szavazás eme részén, de kedd estig még várjuk az észrevételeket, javaslatokat.

Egy biztos, a többség egyetért azzal, hogy élőben zsűrizzük a döntőben a gyerekeket, s mi ennek megfelelően szervezzük a továbbiakban a programot!

Kapcsolódó cikkek:

  • HIÁNYOS NEVEZÉSEK - Hiányzó adatok
    Már csak néhány óráig, pontosabban június 11-én délig fogadjuk a nevezéseket a Borsod Online idei gyermekszépségversenyére.
  • A legszebb babák kerestetnek
     Az elmúlt években nagy sikert aratott a portálunkon zajló gyermekszépségverseny. A pozitív tapasztalatokból kiindulva idén is meghirdetjük a megmérettetést, a nevezéseket mind a lányok, mind pedig a fiúk köréből három kategóriában fogadjuk (0–12 hónap, 1–4 és 4–8 évesek).
  • Elrajtolt a BOON gyermekszépségversenye
    Az elmúlt években nagy sikert aratott a portálunkon zajló gyermekszépségverseny.
  • Rajtol a BOON gyermekszépségversenye
    Nemrég zárult az Észak-Magyarország babaszépségversenye, s máris itt a Borsod Online megmérettetése!
  • Babák ültek modellt lapunknak
    Mindenkinek a saját gyermeke a legszebb, és megszeretné mutatni őt országnak, világnak. Olvasóink ezt most megtehetik, hiszen lapunk és a Borsod Online, közösen keresi a megye legszebb babáját.
  • Babaszépségverseny az Északkal
    A tavalyi évhez hasonlóan idén is három korcsoportban kereste az Észak-Magyarország Borsod-Abaúj-Zemplén megye legszebb babáit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!