Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.06.18. 19:54

Szavazzanak a legszebb gyerekekre!

<p>Miskolc - Kedden éjfélkor elrajtolt a szavazás a BOON gyermekszépségversenyében!</p>

Múlt hét szerdán lezárult a nevezés internetes portálunkon meghirdetett gyermekszépségversenyre, s a nevezések feldolgozása után kedden éjfélkor elrajtolt a szavazás is.

Rajtunk kívül álló szerverproblémák miatt azonban az egyik kategóriában csak szerda délutántól láthatók a gyerekek fotóit (ezt a hibát jeleztük is a szavazófelületen), ez azonban cseppet sem befolyásolhatja a végeredményt, hiszen bőven van idő szavazni. Egészen pontosan július 7-én hétfőn estig várjuk a voksokat a hat kategóriában szereplő csöppségekre, a szavazatokat pedig másnap délutánig lehet megerősíteni. A végeredményt még aznap összesítjük, hogy legyen idő a vasárnapi, élőben megrendezendő döntő valamennyi résztvevőjét értesíteni.

Mint azt jeleztük, a nevezések feldolgozása alatt lehetőséget biztosítottunk a hiányos nevezések pótlására, ám egy pillanatot sem vártunk senkire, így immár csak az esetleges elírásokat, pontosításokat javítjuk ki, illetve azoknál korrigálunk, akiknél rajtuk kívül álló okok miatt volt probléma a nevezéssel. Szerda reggeltől nagyon sok e-mailt kaptunk olvasóinktól, részben pontosításokat kértek a gyerekek nevét illetően, másrészt a szavazás részleteiről. Az alábbiakban csokorba szedtük ezeket és igyekeztünk mindenre válaszolni, de a továbbiakban is várjuk a kérdéseiket, esetleges észrevételeiket.

Itt szavazhatnak a gyerekekre

Kapcsolódó cikkek:

 • Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)
  Hogy megkönnyítsük a gyermekszépségversenyünkben való tájékozódást, összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerült kérdésekre a válaszokat!
 • Éjfélkor indul a szavazás!
  Június 17-én kedden éjfélkor elindul a 2008-as BOON gyermekszépségverseny. Szavazzon Ön is a csemetékre!
 • HIÁNYOS NEVEZÉSEK - Hiányzó adatok
  Már csak néhány óráig, pontosabban június 11-én délig fogadjuk a nevezéseket a Borsod Online idei gyermekszépségversenyére.
 • A legszebb babák kerestetnek
   Az elmúlt években nagy sikert aratott a portálunkon zajló gyermekszépségverseny. A pozitív tapasztalatokból kiindulva idén is meghirdetjük a megmérettetést, a nevezéseket mind a lányok, mind pedig a fiúk köréből három kategóriában fogadjuk (0–12 hónap, 1–4 és 4–8 évesek).
 • Elrajtolt a BOON gyermekszépségversenye
  Az elmúlt években nagy sikert aratott a portálunkon zajló gyermekszépségverseny.
 • Rajtol a BOON gyermekszépségversenye
  Nemrég zárult az Észak-Magyarország babaszépségversenye, s máris itt a Borsod Online megmérettetése!
 • Babák ültek modellt lapunknak
  Mindenkinek a saját gyermeke a legszebb, és megszeretné mutatni őt országnak, világnak. Olvasóink ezt most megtehetik, hiszen lapunk és a Borsod Online, közösen keresi a megye legszebb babáját.
 • Babaszépségverseny az Északkal
  A tavalyi évhez hasonlóan idén is három korcsoportban kereste az Észak-Magyarország Borsod-Abaúj-Zemplén megye legszebb babáit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!