Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.08.21. 15:50

Augusztus 20-i kitüntetettek

<p>Miskolc - A Magyar Köztársaság Ezüst Érdemkereszt kitüntetést kapta Czikora János, a tiszaújvárosi Derkovits Gyula Művelődési Központ és Városi Könyvtár nyugalmazott címzetes igazgatója.</p>

A Magyar Köztársaság Ezüst Érdemkereszt kitüntetést kapta Czikora János, a tiszaújvárosi Derkovits Gyula Művelődési Központ és Városi Könyvtár nyugalmazott címzetes igazgatója.

A Magyar Köztársaság Ezüst Érdemkereszt kitüntetést kapta Kulcsár Sándorné, a Szerencsi Általános Iskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és Óvoda igazgatója.

A Magyar Köztársaság Bronz Érdemkereszt kitüntetést kapta Majoros István, a Miskolci Nemzeti Színház balettmestere, koreográfus, rendező.

Wlassics Gyula-díjat kapott Malinkó János, az Ózdi Városi Polgármesteri Hivatal ügyosztály-vezetője.

Wlassics Gyula-díjat kapott M. Németh Erzsébet, a Miskolci Csodamalom Bábszínház igazgatója.

Móra Ferenc-díjat kapott Jósvainé dr. Dankó Katalin régész-múzeológus, a sárospataki Rákóczi Múzeum igazgatója.

Kitüntették Koleszár Lajost

A Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje (polgári) tagozat kitüntetésben részesült Miskolc betegellátása érdekében végzett sokoldalú vezetői, szervezői és gyógyító tevékenysége elismeréseként dr. Koleszár Lajos, a Miskolci Egészségügyi Központ orvos-igazgatója.

Kapcsolódó cikkek:

  • Kitüntetettek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
    Az augusztus 20-a alkalmából kitüntetettek között számosan vannak megyénkbeliek. Nem állítjuk, hogy sikerült valamennyiüket feltüntetnünk a felsorolásban. Olvasóink segíthetnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!