Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.09.11. 14:55

Az álompár mára ifjúpár

<p>Miskolc - Anna és Péter még év elején nyerték meg az Álompár.hu által meghirdetett versenyt, a Miskolci Menyegző Kiállítás és Vásár keretén belül. Így ők lettek 2008-ban Borsod megye álompárja. <dia width="900" height="700" alt="Az álompár mára ifjúpár 2008.09.11."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Az__lomp_r_m_ra_ifj_p_r_2008_09_11_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Az álompár mára ifjúpár 2008.09.11." /></a></dia></p>

Akkor még jegyesekként nyilatkoztak lapunknak, de július óta férj és feleség lettek. Februárban még nem tudták, hogy Miskolcon vagy Gyomaendrődön tartják esküvőjüket, végül az utóbbi mellett döntöttek. Itt könnyebb volt megszervezni – magyarázta Péter.
Azért ez sem volt egészen könnyű, hiszen 140 vendéggel osztották meg örömüket. A lakodalom a helyi rendezvények házában volt, és a polgári esküvő is egy közeli ligetben kötetett. Péter elmesélte: itt látta meg először Anna menyasszonyi ruháját, azt a ruhakölteményt, amelyet a versenynek köszönhettek. Ez volt ugyanis az egyik nyereményük. A hófehér ruha egyedi megrendelésre, kimondottan Anna részére készült. Milyen is volt? Péter nem tudta elmesélni, csak annyit mondott: gyönyörű.

Meglepetés

A polgári esküvő után a templomba vonult az ifjú pár és a násznép, majd a hajnalig tartó lakodalom következett. Természetesen volt élőzene, ahogy Péter fogalmazott: igazi lagzis muzsika. Majd éjféltől retro diszkóra ropta a vendégsereg. A menyecsketánc helyett pedig meglepetés várta a vendégeket. Az akkor már, feleség és férj táncbemutatót tartott a násznépnek.
Az esküvő után a tarcali kastélyszállóban töltött 3 napot az ifjú pár. Ezt a nyaralást szintén a versenyen nyerték. Ez csupán előnászút volt, hiszen az igazit mostanában tervezik, csak nem tudják eldönteni, hogy Norvégiába, Portugáliába vagy Montenegróba menjenek.
Hogy a gyerekek mikor jönnek? Még 4-5 évig szeretnének ezzel várni – mondta Péter.
Akik lemaradtak az idei versenyről, vagy még csak most tervezik az esküvőjüket, azoknak jó hír: 2009-ben is megválasztjuk a megye álompárját. A Miskolci Menyegző Kiállítás és Vásár ugyanis január 17-én nyílik újra. Ehhez kapcsolódóan keressük majd újra az év menyasszonyát, vőlegényét, akik értékes ajándékokkal lehetnek gazdagabbak. Figyeljék lapunkat, hiszen hamarosan a részletekről is beszámolunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!