Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.01.17. 09:59

Íme a múlt hét legnézettebb videói a BOON-on!

<p>Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Rengeteg ember volt kíváncsi az X-faktorosok miskolci gálájára. Gyönyörű borsodi lányok álltak kameráink elé. Gázolás történt a 26-os főúton. Hivatalosan is megkezdődtek az ide Kocsonyafesztivál programjai. Nézze meg a múlt hét eseményeit videókon!</p>


Kattintson a képekre és nézze meg a múlt hét legjobb videóit a Borsod Online-on!


X-Faktor Miskolcon: a kezdés előtt...

 
 Már az X-Faktor miskolci gálájának első, délutáni felvonása is óriási érdeklődést hozott. Hiába volt a fél 4-es kezdés, az egy órával korábbi kapunyitáskor is már több százan vártak bebocsátásra a miskolci sportcsarnoknál.

 

Bea, a nap szépe

 
 

Beát az utóbbi időkben magával ragadta a tuningautók világa. Hobbijai közé tartozik még a divat és a fotózások minden mennyiségben.

 

Gázolás a 26-os főúton

 
 A Sajóbábony és Miskolc közötti vasúti átjárónál dolgoztak a közútkezelő munkatársai, amikor az egyikőjüket - aki az autósokat figyelmeztette a az útmentén folyó munkálatokra - egy régi típusú Renault elsodort, majd árokba lökött. A manőver közben a Renault is az árokban kötött ki.

 

Kocsonyafesztivál 2011: nemzetközivé lett

 
 Hétfőn hivatalosan is megkezdődtek az ide, immár nemzetközi Kocsonyafesztivál programjai. Pillanatképek a Bortanyán rendezett sajtótájékoztatóról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!