Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.03.28. 22:41

Felmelegedés kezdődik

<p>A Kárpát-medence térsége fölött anticiklon épül ki, ezért egyre szárazabb időjárásra készülhetünk.</p>

Kedd reggel gyengén felhős lesz az ég. Többfelé párás, foltokban ködös lesz a levegő. Csapadék nem várható. Gyenge lesz az északkeleti szél. A hőmérséklet reggelre 0 fok köré csökken.

Kedd délután a többórás napsütés mellett, többször erősen megnövekszik a felhőzet. Néhol jelentéktelen zápor is kialakulhat. Gyenge lesz az északkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 fok körül alakul.

Kedd éjszaka csökken a felhőzet, kiderül az ég. Helyenként párás, foltokban ködös lesz a levegő. Csapadék nem valószínű. Gyenge marad a változó irányú szél. A hőmérséklet késő este 3 fok körül alakul.

A következő napokban eleinte sok napsütésre és kevés felhőre lehet számítani. Pénteken és szombaton egy hidegfront hatására több lesz a felhő felettünk, és több helyen alakulhat ki kisebb zápor, de jelentős mennyiségű csapadék nem lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet az időszak nagy részében 20 fok közelében alakul. Az éjszakák is fokozatosan néhány fokkal megenyhülnek.

- Bujdosó Bence -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!