Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.06.23. 07:25

Mi történt június 22-én Borsod-Abaúj-Zemplén megyében?

<div> <div> <div>Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Összeállításunkból megtudhatja, mi történt szerdán Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.</div> </div> </div>


Borsod-Abaúj-Zemplén megye legfontosabb hírei június 22-én, szerdán


Cyntia 19 éves, építőipari szakközépiskolai végzős lány, aki a Kazincbarcikán meghirdetett Kelet Szépe 2011 Szépségverseny egyik döntőse. Imád fotózkodni, szépségversenyeken részt venni.


Miskolc - „Büszke vagyok a miskolci ivóvízre, bátran iszom és szeretem…” 


Miskolc - Több száz ember tüntetett a Városház téren a kormány intézkedései ellen.


Sárospatak - Még senki nem lépett a főtámogató helyére a Zemplén Fesztiválban.


Cukor se kell az iható, egyszerű „hákettőóhoz”, hogy édesvíznek becézzük. Mert míg az éhséget napokig elviselhetjük, a tartós szomj az élet végét jelenti. Szántó Rita jegyzete.


Miskolc - A napokban kezdték el a Győri kapu és Thököly utcák találkozása előtti, mintegy 200 méteres szakasz felújítását.


Miskolc - Kórházak konyháján érdeklődtünk, mennyiben veszik figyelembe a kormány szándékát.


Széphalom - Széphalomban a Magyar Nyelv Múzeumában magyar szervezetek összefogásával és részvételével került sor az I. Anyanyelvi Juniális három napos rendezvénysorozatára.


Mezőkövesd - Gyors ütemben halad az ikermedence és környezetének fejlesztése a mezőkövesdi Zsóry Gyógy-és Strandfürdőben.


Ózd -Az Ózdi Görög Katolikus Egyházközség Karitász Csoportjának kezdeményezésére a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának őrnagya Hoppa Sándor tartott vetített képes tájékoztatót idős emberek számára annak érdekében, hogy ne váljanak bűnözők áldozatává.


Miskolc - Karbantartás miatt Miskolc egyes városrészein szünetelteti a hőszolgáltatást a Mihő Kft.


Miskolc - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt Miskolcon az Ilona utcán szerdán délelőtt.


Nyíregyháza - Több mint háromszáz gyanúsított, közel egy milliárdos kár.


Miskolc - A pályán történő garanciális javítások miatt teljes vágányzárat rendel el június 24-én estétől 26-án éjjelig (az utolsó járatig) a Miskolc Városi Közlekedési Zrt.


Miskolc - Jövő hét péntektől, azaz július elsejétől akár 300 ezer forintra is megbüntethetik azokat az autósokat, akik nem kapcsolják be a biztonsági övet, vagy éppen fittyet hánynak a pirosnak és áthajtanak a tiloson.


Ózd - Az Ózdi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat Macsi Ferencné 84 éves ózdi lakos eltűnése miatt.


Borsod-Abaúj-Zemplén - A kerékpár mellé még pár doboz sört is lopott egy tolvaj Miskolcon, „kollégái” pedig más, bizonyos tekintetben szokatlan értékeket tulajdonítottak el a napokban Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.


Ózd - 25,2 millió forintos támogatást nyert el a Nemzetgazdasági Minisztérium által meghirdetett munkahely-teremtési célú pályázaton Eke István ózdi vállalkozó.


Miskolc - A személyes adatok megfelelő védelmével megelőzhető, hogy az úgynevezett adathalászok ne csapolják meg a folyószámlát. Egy miskolci nő például több alkalommal vásárolt az interneten, bár ő nem tudott róla!


Miskolc - Szerdán reggel kezdte tárgyalni a megyei bíróság dr. Czibrik Attila vezette tanácsa azt a „fészekrakós” ügyet, amelynek harminc vádlottja között banki ügyintéző, ingatlanközvetítő és egy ügyvéd is található. A távolmaradók belföldi körözését rendelte el a bíróság.


Miskolc - Pedagógusállást találni manapság nem könnyű dolog: 4 üres helyre 272 pályázat érkezett.


Miskolc - Megjelent a Miskolci Egyetem hallgatóinak válogatott kutatási publikációiból álló sorozat, a Diáktudomány újabb kötete.


Miskolc - Dudás Hunor, a DVTK NB I-es labdarúgócsapatát működtető Diósgyőr FC Kft. ügyvezető igazgatója volt szerdán az Észak-Magyarország vendége.


Miskolc, Diósgyőr - Az NB I-es labdarúgócsapatok közül utolsóként, szerdán a DVTK is megkezdte a felkészülést.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!