Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.06.22. 20:00

Miskolci Egyetemi elismerések a megyei rendőr vezetőknek

<p>Miskolc -&nbsp;Dr. Pásztor Albert&nbsp;r. ezredes és&nbsp;Dr. Vereckei Csaba&nbsp;r. dandártábornok vehetett át kitüntetést a Miskolci Egyetemen.</p>

A Miskolci Egyetem Szenátusa a Miskolci Egyetem és különösen az Állam- és Jogtudományi Kar, valamint a Miskolci Városi Rendőrkapitányság közötti kiemelkedően sikeres szakmai együttműködés kialakításában, fejlesztésében szerzett elévülhetetlen érdemeiért Miskolci Egyetemért Érdemérem kitüntetést adományozott Dr. Pásztor Albert r. ezredesnek, Miskolc város nyugállományba vonuló rendőrkapitányának.

A Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara a Karon folyó oktató- és kutatómunka kiemelkedő és hatékony támogatásáért

Aranyérem kitüntetést adományozott Dr. Vereckei Csaba r. dandártábornoknak, Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Rendőr-főkapitányának. 

 B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda


Miskolc - Megjelent a Miskolci Egyetem hallgatóinak válogatott kutatási publikációiból álló sorozat, a Diáktudomány újabb kötete.


Miskolc - A Miskolci Egyetemen megkezdődött az idei diplomaátadások sora. Pénteken két kar végzősei vettek át oklevelet


Miskolc - Az Anyagmozgató Gépek szakterület tagjainak sorába választotta az Ukrán Tudományos Akadémia Dr. Illés Béla professzort, a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Karának dékánját, Anyagmozgatási és Logisztikai Tanszékének vezetőjét.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!