Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.06.22. 12:35

Teljes vágányzár lesz, csak a villamospótlók járnak

<p>Miskolc - A pályán történő garanciális javítások miatt teljes vágányzárat rendel el június 24-én estétől 26-án éjjelig (az utolsó járatig) a Miskolc Városi Közlekedési Zrt.</p>

Ez idő alatt kizárólag villamospótlók közlekednek a Tiszai pályaudvartól Diósgyőrig, illetve a Vasgyárig. A vágányzár idején nem közlekednek a TSVP jelölésű villamospótlók, a Tiszai pályaudvartól átszállás nélkül szállítják az utasokat az 1VP járatok Diósgyőrig, a 2VP járatok pedig a Vasgyárig. ÉM


Villamospótló megállóhelyek

2011. június 24-én estétől 26-án éjjelig

A pályán történő garanciális javítások miatt a Selyemrét és a Malomszög u. között a villamospótló járatok nem hajthatnak a villamos sínekre, ezért megállóhelyeik az alábbiak szerint változnak:

- Tiszai pu.: a villamospótlók a 31-es, TSVP járatok megállóhelyéről indulnak.

- Selyemrét villamosmegálló helyett: Selyemrét autóbusz megállóhely

- Soltész N. K. u. villamosmegálló helyett: párhuzamosan a villamosmegállóval a járdaszigeten kialakított ideiglenes megállóhely

- Szinvapark villamosmegálló helyett: 2-es járat Centrum megállóhelye

- Villanyrendőr villamosmegálló helyett: 21-es járat Szemere u. megállóhelye

- Városháztér villamosmegálló helyett: 21-es járat Erzsébet tér megállóhelye

- Malomszög u. villamosmegálló helyett: Diósgyőr irányába a villamospótlók június 16-tól kialakított megállóhelye, Tiszai pályaudvar felé a Szent István utcán kijelölt ideiglenes megállóhely.

Az éjszakai villamospótló autóbuszok szintén a felsorolt megállóhelyeken állnak meg.

A villamospótló járatok útvonala:

Tiszai pályaudvar irányából: Tiszai pu. – Baross G. u. – Bajcsy Zs. u. – Ady E. u. – Madarász V. u. – Szentpáli u. – Corvin u. – Uitz B. u.. – Petőfi u. – Dayka G. u. – Hunyadi u. – Ilona u. – tovább azonos a villamospótlás meghatározott útvonalával.

Tiszai pályaudvar felé: a Győri kapuig azonos a villamospótlás meghatározott útvonalával, majd Szent I. u. – Hunyadi u. – Rácz Gy. u. – Toronyalja u. – Uitz B. u. – Corvin u. – Horváth L. u. – Ady E. – Király u. – Névtelen u. – Szinva park mögötti körforgalom – Hadirokkantak u. – Katalin u. – Bajcsy Zs. u. – Baross G. u. – Tiszai pu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!