Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.07.06. 16:54

A pusztítást látva a főépítész is megdöbbent

Miskolc - A város főépítésze is megdöbbent a sportcsarnok előtti területet látva, ugyanakkor a hivatal azonnal megteszi a szükséges lépéseket a bérlővel szemben.

Miskolc - A város főépítésze is megdöbbent a sportcsarnok előtti területet látva, ugyanakkor a hivatal azonnal megteszi a szükséges lépéseket a bérlővel szemben."A területfoglalási engedélyben benne van, hogy az eredeti állapotában kell visszaadnia a bérlőnek a területet." - mondta kérdésünkre Dobos Tímea, Miskolc város szóvivője.

"A bérlők június 28-tól július 4-ig kapták az engedélyt a sportcsarnok előtti területre. Szerdán, tehát hamarabb, mint kellett volna, a Közterület Felügyelet munkatársai kimentek a helyszínre és fotókkal dokumentálták, hogy milyen állapotban van a helyszín. A Hivatal és a város főépítésze is döbbenten látta, hogy mit hagytak maguk után. A bérlőnek kötelessége a területet a bérlés előtti, vagyis a már említett úgynevezett eredeti állapot szerint helyreállítani. Ha ez nem történik meg, akkor az Építési és Környezetvédelmi Hatósági Osztály megbírságolja - akár súlyos milliókra - a bérlőt. Ez a fajta vandál magatartás senki részéről sem megengedhető. A hivatal azonnal megteszi a szükséges lépéseket a bérlővel szemben." - mondta Dobos Tímea.


Miskolc - Szétgányolták a hat esztendeje közel 100 millió forintért felújított sportcsarnok előtti teret - jelezték Olvasóink. A téren 56(!) darab lyukat fúrtak le tönkretéve a díszkövet.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!