Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.07.06. 14:31

A vidékfejlesztés lehetőségeiről tárgyaltak Szendrőn

Szendrő - A vidékfejlesztési politika 2014 utáni helyzetét, lehetőségeit elemezték azon a konferencián, melyet szerdán tartottak Szendrőben.

Szendrő - A vidékfejlesztési politika 2014 utáni helyzetét, lehetőségeit elemezték azon a konferencián, melyet szerdán tartottak Szendrőben. Az Észak-magyarországi Régió Helyi Vidékfejlesztési Csoportjainak Regionális Találkozója egy rendezvénysorozat része volt, a témában minden magyarországi régióban egy helyszínen tartanak tanácskozást, az Észak-Magyarországi régióban Szendrőt érte a megtiszteltetés, hogy otthont adhatott neki – tájékoztatta lapunkat Szaniszló János, Szendrő polgármestere.

A LEADER-ről és vidéken élők jövőjéről szóló beszélgetésen V. Német Zsolt, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára köszöntötte a megjelenteket, akik között több országgyűlési képviselő, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal apparátusának vezetői és a térség polgármesterei voltak jelen, összesen több mint százhúszan voltak kíváncsiak az itt elhangzottakra.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!