Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.07.01. 17:53

Kiss Ernő utca: "Ezt kell csinálni-e more? Produkció, e?"

Miskolc - "Ezt kell csinálni-e more? Produkció, e?". Az IHM egyik klasszikusának sorai ugorhatnak be azoknak, aki a Kiss Ernő utcán (is) autóznak.

Miskolc - "Ezt kell csinálni-e more? Produkció, e?". Az IHM egyik klasszikusának sorai ugorhatnak be azoknak, aki a Kiss Ernő utcán (is) autóznak.Diósgyőr felé ugyanis nem aszfaltoztak, hanem "valamivel" betömörítették a körbevágott, javításra váró útrészt, amit azóta teljesen széthordtak és egyre inkább kimélyítenek az arra közlekedő autók.

GoPro-val felszerelt autónk a Vasgyári úton fordult vissza, majd a ismét a Kiss Ernő utcára kanyarodva, a Nagysándor József utcáig rögzítettük a látottakat. Annyi bizonyos, hogy több, mint egy tucat "mesterséges kátyút" voltunk kénytelenek "benyelni" - ha nem sikerült a kikerülős manőver. De tény az is, hogy a Kiss Ernő utca belváros felé vezető szakaszán - ellentétben a már vázolt Diósgyőr felé haladó szakasszal - a klasszikus aszfaltozás nyomaival találkozhatunk, majd a Meggyesalja utca felé ismét a kavicsos gödrök következtek. Felmerül a kérdés: egy-egy, a karosszériára, vagy éppen a szélvédőre felpattanó kő okozta kárt ki fizeti meg a pórul járt autósnak?

Arról a bosszúságról pedig ne is beszéljünk, hogy a közlekedés tekintetében kis túlzással hónapok óta háborús övezet Miskolc nagy része. És ezt már azok is nyűgösebben viselik, akik eddig türelmesen, megértően fogadták az ilyen-olyan lezárásokat, tereléseket, kisebb-nagyobb dugókat...

Videó: Kiss Ernő utca


Miskolc - A Zöld Nyíl mentén, Diósgyőrből startolva vettük célba a Győri kaput, egészen pontosan a Thököly utcát, majd 5 percbe sűrítettük az utazást. Íme!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!