Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.08.07. 10:25

Csak egy kis faházat szeretne

Hernádvécse - Ruszó Gyulát már ismerhetik olvasóink, hisz pár éve bemutattuk. Akkor, épp úgy, mint most, hajlékot keresett magának.

Hernádvécse - Ruszó Gyulát már ismerhetik olvasóink, hisz pár éve bemutattuk. Akkor, épp úgy, mint most, hajlékot keresett magának. A 33 éves fiatalember Hernádvécsén él albérletben, rokkant nyugdíjas, de nem tölti tétlenül napjait. Ha lehetősége van rá, és hívják, szívesen fellép falunapokon, egyéb vidám rendezvényeken. Mint meséli, szeret táncolni, énekelni, de ha kell, műsorvezetőnek is szívesen beáll. Gyulát kétéves korától nevelőszülők nevelték, vér szerinti szüleivel nem tartja a kapcsolatot. Szeretne végre egy saját hajlékot. Nem nagyot, az egyik nagyáruház udvarán nézett ki magának egy kis faházat. Minden vágya, hogy azt megvehesse. 200 ezer forintra lenne szüksége, amit nem ajándékba szeretne, hanem nyugdíjából részletekben törlesztené, vagy ledolgozná. Arra kéri olvasóinkat, hogy aki tud, segítsen. Gyula azt is kérte, hogy mindenképpen említsük meg Tomkó Sándor Pusztaradvány polgármesterének és lányának, Tomkó Zsuzsannának a nevét, akik 3-4 éve folyamatosan támogatják anyagilag, hiszen nagyon hálás nekik ezért. Ruszó Gyula telefonszáma: 20/282-54-57

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!