Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.08.30. 13:45

Zöld Nyíl: forgalmi változás a pálya meghosszabbítás szakaszán

Miskolc - 2011. augusztus 30-tól a Köln utcától (május közepén) bevezetett jelzőlámpás félpályás útlezárás szakasza meghosszabbításra kerül, mivel a kivitelező ivóvízvezeték rákötést végez a belváros irányú sávban.

Miskolc - 2011. augusztus 30-tól a Köln utcától (május közepén) bevezetett jelzőlámpás félpályás útlezárás szakasza meghosszabbításra kerül, mivel a kivitelező ivóvízvezeték rákötést végez a belváros irányú sávban. A korlátozás kiterjesztése várhatóan másfél hétig fog tartani. Ez alatt az időszak alatt a várakozási idő növekedésével kell számolni az autósoknak.

Szintén a pálya meghosszabbítás szakaszán az Árpád úti lakótelepen élőket érintő változás, hogy a lakótelep előtti parkoló négy bejáratából –melyek közül jelenleg kettő van lezárva- hamarosan a harmadik is lezárásra kerül, várhatóan szeptember első felében. A lezárásban érintett bejárat a belváros felé haladva a negyedik. Természetesen a már átépített – és egyben a legnagyobb – feltáró utat az autósok továbbra is korlátozások nélkül igénybe vehetik.



Miskolc Városi Közlekedési Zrt.


  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!