Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.09.09. 12:44

Megérkezett az új tornyos felsővezeték szerelő jármű!

Miskolc - A Zöld Nyíl villamos projekt keretén belül begördült az MVK Zrt. központi telephelyére az új tornyos felsővezeték szerelő autó, mely az MVK Zrt. jármű flottájának részeként a felsővezeték rendszer karbantartási munkálatai során lesz használva.

Miskolc - A Zöld Nyíl villamos projekt keretén belül begördült az MVK Zrt. központi telephelyére az új tornyos felsővezeték szerelő autó, mely az MVK Zrt. jármű flottájának részeként a felsővezeték rendszer karbantartási munkálatai során lesz használva. Az új jármű környezetbarát euro4-es motorral, esztétikus, ergonomikus és kényelmes belső térrel rendelkezik. A vezetőtérben elhelyezett kijelzővel, az autó alatt elhelyezett kamerával segíti a sínre való felállást. Az új szerelő autó összehasonlítva a régi járműveinkkel üdítő látványt fog jelenteni, ha a miskolciak munka közben fogják látni.

Első alkalommal a Mobilitási Héten megrendezésre kerülő MVK Zrt. Nyílt napon lehet majd megtekinteni a járművet az érdeklődőknek, és a sajtó képviselőinek.

Miskolc Városi Közlekedési Zrt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!