Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.09.19. 11:21

Mi lesz a miskolci oktatási intézményekkel?

Miskolc - Az önkormányzati törvény változásával megteremtené a kormányzat annak a lehetőségét, hogy a helyi oktatási és egészségügyi intézményeket államosítsák.

Miskolc - Az önkormányzati törvény változásával megteremtené a kormányzat annak a lehetőségét, hogy a helyi oktatási és egészségügyi intézményeket államosítsák. Mi a miskolci önkormányzat szándéka? Megtartaná-e ezeket az intézményeket? Mit szeretnének a szakma és a szülői szervezetek képviselői, s mit a miskolciak? Fontosnak tartjuk, hogy tiszta képet kapjunk ebben a valamennyiünket érintő ügyben, hiszen mindannyiunk érdeke, hogy megalapozott döntés születhessen az Országgyűlésben. Ezért szervezte az Észak-Magyarország a vitafórumot, amelyre olvasóinkat is várjuk.

Információk

A fórum helye: Miskolc, Ifjúsági ház

A fórum ideje: szeptember 21., szerda, 16 óra

Meghívott vendégeink: Kiss Gábor, a miskolci önkormányzat humán főosztályának vezetője, Molnár Péter, a miskolci önkormányzat oktatási bizottságának elnöke, Társy József, a B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal oktatási főosztályának vezetője, Bodolay Zoltán, a Pedagógusok Szakszervezete megyei elnöke, Szendrei Zoltán, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete regionális ügyvivője, Béres Ildikó, a Pedagógusok Szakszervezete miskolci, általános iskolai titkára, Makár Barnabásné, a Pedagógusok Szakszervezete miskolci, óvodai titkára, Simonné Toldi Ágnes, a Szülők Egyesülete a Gyermekekért elnöke, Miskolc országgyűlési képviselői

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!