Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.10.15. 12:02

Bezár a Selyemréti Strandfürdő

Miskolc - Az úszómedencét, mint minden évben, sátorral fedik le, emiatt október 17-től 21-ig zárva lesz a strand.

Miskolc - Az úszómedencét, mint minden évben, sátorral fedik le, emiatt október 17-től 21-ig zárva lesz a strand.

Téliesítik a selyemréti strandot, emiatt a jövő héten, október 17-től 21-ig zárva lesz a fürdő.

A hideg időjárás miatt az úszómedencét sátorral fedik le, így biztosítva a melegebb hőmérsékletet a vendégeknek – tájékoztatta lapunkat Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs vezetője. A leállás idején a medence vizét teljesen leeresztik és a karbantartási munkákat is elvégzik, a medencét és a fürdő épületét kitakarítják, ellenőrzik a vízforgató berendezést és a szivattyúkat is.

A leállás öt napja alatt a Barlangfürdőbe mehetnek azok a vendégek, akik fényképes szezonbérlettel rendelkeznek a Selyemréti Strandfürdőbe, és időkorlát nélkül vehetik igénybe a bérletüknek megfelelő szolgáltatásokat – mondta. A selyemréti strand október 22-én nyit ki újra.

A későbbiek folyamán a Selyemréti Strandfürdő működését a fejlesztésével kapcsolatos beruházások nem befolyásolják, így ha a kivitelező megkezdi a munkát, a vendégeket akkor is a megszokott nyitva tartási rend szerint várják – tudtuk meg.

- ÉM -


Miskolc – Selyemréti Strandfürdő: hamarosan kezdődhet a kivitelezés, jövő nyárra lehet új strand.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!