Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.10.25. 14:30

Fenntartható fejlődés aktuális társadalmi és jogi kihívásai egy országgyűlési biztos és a civilek szemszögéből

Miskolc - A Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának szervezésében dr. Fülöp Sándor és F. Nagy Zsuzsanna, a Jövő Nemzedékek Országgyűlési Biztosa az Országos Környezetvédelmi Tanács tagja tart közös előadást a Fenntartható fejlődés aktuális társadalmi és jogi kihívásai egy országgyűlési biztos és a civilek szemszögéből témakörben 2011. október 27-én (csütörtök) 12 és 15 óra között a Miskolci Egyetem A/6. épületének XIX előadójában.

Miskolc - A Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának szervezésében dr. Fülöp Sándor és F. Nagy Zsuzsanna, a Jövő Nemzedékek Országgyűlési Biztosa az Országos Környezetvédelmi Tanács tagja tart közös előadást a Fenntartható fejlődés aktuális társadalmi és jogi kihívásai egy országgyűlési biztos és a civilek szemszögéből témakörben 2011. október 27-én (csütörtök) 12 és 15 óra között a Miskolci Egyetem A/6. épületének XIX előadójában.Az előadás nyilvános, amelyre a minden érdeklődőt tisztelettel és szeretettel várnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!