Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.10.21. 14:16

Hármasával szép az élet

Szikszó, Miskolc - Világra jöttek az év első hármasikrei a B.-A.-Z. Megyei Kórház szülészetén e hét csütörtökén, méghozzá a terhesség 35. hetében, császármetszéssel.

Szikszó, Miskolc - Világra jöttek az év első hármasikrei a B.-A.-Z. Megyei Kórház szülészetén e hét csütörtökén, méghozzá a terhesség 35. hetében, császármetszéssel.Az újszülöttek jól vannak, s már várják nagyon édesanyjukat a koraszülött osztályon, abban a reményben, hogy kielégíti csillapíthatatlan éhségüket. A 26 éves édesanya elmondta: szikszói házukba fognak hazatérni, s párjával együtt számíthatnak a kicsik gondozásában a tágabb családra.

A Megyei Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályán - amely egyúttal a régió koraszülött centruma is – az évenkénti 2400-2600 szülésszámból általában 1-2 a sikeresen kiviselt hármasiker-terhesség, ami ugyan már nem kuriózum, de azért még mindig ritkaság számba megy, különösen oly módon, hogy nem lombikbébi program keretében fogantak - kommentálta dr. Nagy Gábor osztályvezető főorvos.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!