Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.10.24. 20:56

Ózd szülötte a Nemzet Színésze

Ózd - A Hely ahol élünk elnevezésű honismereti előadássorozat keretében Molnár Piroska, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő "Egy élet a világot jelentő deszkákon" címmel tartott életrajzi előadást az Ózdi Művelődési Intézmények Olvasó Egyesületének Székházában, annak emeleti tánctermében, amely teljesen megtelt érdeklődőkkel.

Ózd - A Hely ahol élünk elnevezésű honismereti előadássorozat keretében Molnár Piroska, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő "Egy élet a világot jelentő deszkákon" címmel tartott életrajzi előadást az Ózdi Művelődési Intézmények Olvasó Egyesületének Székházában, annak emeleti tánctermében, amely teljesen megtelt érdeklődőkkel.A neves színművésznőt Kocsik Csaba László, az intézmény munkatársa köszöntötte, majd számos kérdést fogalmazott meg a művésznő életútját illetően. Talán sokan a mai napig nem tudták, hogy Molnár Piroska Ózdon látta meg a napvilágot 1945. október elsején.

- Kerékgyártó Mihály -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!