Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.10.20. 13:54

Újabb kihűlés: egy férfi az áldozat

Borsodbóta - A mentősök október 19-én, a koraesti órákban egy eszméletlen férfit szállított kórházba Borsodbóta külterületéről.

Borsodbóta - A mentősök október 19-én, a koraesti órákban egy eszméletlen férfit szállított kórházba Borsodbóta külterületéről.A férfi életét a gyors és szakszerű orvosi beavatkozás ellenére sem sikerült megmenteni, kórházba szállítását követően meghalt – tájékoztatta lapunkat Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa.

A 42 éves borsodbótai férfira a település határában, a borospincék közelében, a földön fekve talált rá egy helybeli, aki azonnal értesítette a mentőket. Az elsődleges szakértői vizsgálatok szerint bűncselekményre utaló adat nem merült fel, a férfi halálát kihűlés okozta. Ózdi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a 42 éves férfi halálának körülményeit.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!