Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.10.18. 11:49

Viszik a szőlőt, az almát, a kukoricát

Szerencs - Szerencs Város mezőőre az Árpád hegyen ért tetten egy férfit, amint szőlőt szedett.

Szerencs - Szerencs Város mezőőre az Árpád hegyen ért tetten egy férfit, amint szőlőt szedett. Az intézkedő rendőrök megállapították, hogy a szőlő-szedő nem a terület tulajdonosa. A férfit előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vételére került sor.

A Tokaji Rendőrőrs ismeretlen tettessel szemben indított eljárást, aki egy bodrogkeresztúri kukoricásból letörte és eltulajdonította szinte az egész termést. A tulajdonosnak a lopással kb. 135.000,- Ft kárt okozott a tolvaj.

A mezőzombori körzeti megbízottak járőrözésük során Mád külterületén, az egyik földúton vontak intézkedés alá két helyi férfit. A kerékpárt toló férfiak járművein zsákokban és szatyrokban több kiló alma volt. Az elszámoltatás során elmondták, hogy a gyümölcsöt a közelben lévő almásból tulajdonították el, amely nem az ő tulajdonuk. Az alma-tolvajokat a járőrök előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásuk megtörtént. A lopással kb.80.000,- Ft kárt okoztak.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!