Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.11.16. 13:54

Minimális emelés a „seprésnél”

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés a kötelező kéményseprő-ipari közszolgáltatást a Borsodkomm Kft. útján látja el a megye azon településein, ahol a kötelező közszolgáltatásról a Borsod- Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzatnak kell gondoskodnia.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés a kötelező kéményseprő-ipari közszolgáltatást a Borsodkomm Kft. útján látja el a megye azon településein, ahol a kötelező közszolgáltatásról a Borsod- Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzatnak kell gondoskodnia. A közszolgáltató – a Borsodkomm Kft. – a megyei közgyűlés csütörtöki ülésére nyújtotta be szokásos éves beszámolóját végzett tevékenységéről.

A társaság ezzel egyidejűleg benyújtotta javaslatát a 2012. évi közszolgáltatási díj mértékére vonatkozóan, mely a 2011. évi nettó díjhoz viszonyítva 2,5 százalékos mértékű emelést tartalmaz. Azonban az általános forgalmiadó 2012. január 1-től 25 százalékról 27 százalékra történő változása következtében a bruttó díj 2 százalékkal nő, így összességében – amennyiben a közgyűlés jóváhagyja – a közszolgáltatás bruttó összege 4,16 százalékkal emelkedik.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!