Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.11.04. 07:46

Napsütés és köd Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - A kontinens nyugati felének időjárását alakító ciklon előoldalán délnyugat felől enyhe, de nedvesebb levegő érkezik térségünk fölé.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - A kontinens nyugati felének időjárását alakító ciklon előoldalán délnyugat felől enyhe, de nedvesebb levegő érkezik térségünk fölé. Pénteken a nap első felében párás, ködös lesz a levegő. A köd megszűnését követően, délnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet. Főleg a késő délutáni, esti óráktól kisebb eső, zápor is kialakulhat. Mérsékelt marad a délkeleti szél. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 0 fok körül, a legmagasabb nappali hőmérséklet 11 fok körül alakul.

Szombaton többnyire erősen felhős lesz az ég, csak kevés napsütésre számíthatunk. Több helyen párás lesz a levegő, reggel és éjszaka foltokban köd képződhet. Helyenként jelentéktelen eső, zápor előfordulhat. Mérsékelt marad a keleti, délkeleti szél. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 6 fok körül, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 fok körül alakul.

A következő napok időjárása (vasárnaptól csütörtökig):

Általában erősen felhős lesz az ég, de elsősorban vasárnap sok napsütésre van kilátás. A jövő hét második felében ismét többfelé tartósan párás, ködös időre készülhetünk. Számottevő csapadék nem várható. A hőmérséklet lényegesen nem változik.

Bujdosó Bence

Várható időjárás megyénk városaiban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!