Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.11.01. 14:52

Ünnep volt az Újgyőri főtéren (is): még mindig egy sáv

Miskolc - Egy biztos, október végére már nem készül el az Újgyőri főtér kétsávosítása.

Miskolc - Egy biztos, október végére már nem készül el az Újgyőri főtér kétsávosítása.

Ez volt ugyanis az eredeti időpont, amelyet az MVK Zrt. legelső, az átalakítást bejelentő közleményében megjelölt. Ezután többször érdeklődtünk a közlekedési vállalatnál, hogy mikor kezdik a munkát, de konkrét választ nem kaptunk. Az elmúlt hét második felében azonban megkezdték az átalakítást, de akkor már kétséges volt - már csak a négynapos ünnep miatt is -, hogy az először beharangozott határidőre elkészülnek vele. Borsos Attila, a cég vezérigazgatója az Észak-Magyarországnak adott interjújában módosította is a határidőt: nem október végére, hanem november első hétvégéjére készül el a kibővített körforgó.

Az ünnepek alatt is megnéztük, mi történik, mi történt az Újgyőri főtéren. Hétvégén már lehetett látni, hogy a munkát megkezdték, de az akkori állapotok keddre sem változtak. Az észrevehető, hogy a Diósgyőr felé vezető út mindkét oldalán elcsíptek egy-egy darabot az útból. Próbáltuk megsaccolni, ennek a méretét, közel fél méternyi lehet. És próbáltuk azt is elképzelni, hogy lesz ebből két sáv, de ez, a keddi állapotok alapján még nem sikerült nekünk. Mint arról már hétfőn is beszámoltunk: a valódi kétsávossá tételnek egy vadiúj villanyoszlop, valamint egy új buszváró állja útját. Továbbra is...

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!