Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.11.10. 16:18

Ideiglenes forgalomkorlátozás: Út- és vízvezeték építési munkálatok a belvárosban

Miskolc - A Petőfi u. – Rácz Gy. u. környékén a DTM útszakasz építési tevékenységei miatt út- és vízvezeték építési munkákra kerül sor 2011. november 11-e és 2011. november 17-e között - írja közleményében a Miskolc Holding.

Miskolc - A Petőfi u. – Rácz Gy. u. környékén a DTM útszakasz építési tevékenységei miatt út- és vízvezeték építési munkákra kerül sor 2011. november 11-e és 2011. november 17-e között - írja közleményében a Miskolc Holding.Az építési munkák zökkenőmentes végzése érdekében az Erzsébet tér irányából érkező forgalom ideiglenesen a Rácz Gy. utcára lesz terelve, ezzel egy időben a Hunyadi utca irányából a Rácz Gy. utcába való behajtás megszűnik!

Kérjük a gépjármű vezetőket, hogy az ideiglenes forgalomkorlátozás ideje alatt a Meggyesalja u. – Toronyalja u. közlekedési útvonalat vegyék igénybe az Erzsébet tér irányába történő közlekedés esetén.

Az építési munkák idején a környéken torlódásra kell számítani, ezúton is kérjük a az arra közlekedők megértését és türelmét.



Miskolc Holding Zrt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!