Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.11.07. 19:15

Zöld Nyíl: Autósok figyelem! Forgalmi változás a Táncsics tér és a Nagy Lajos király útja között!

Diósgyőr - 2011. november 9-től forgalmi változásra kell számítani Diósgyőrben, a Táncsics tér és a Nagy Lajos király útja közötti szakaszon.

Diósgyőr - 2011. november 9-től forgalmi változásra kell számítani Diósgyőrben, a Táncsics tér és a Nagy Lajos király útja közötti szakaszon. A Táncsics tértől kezdődően mindkét forgalmi irány a déli útpályára lesz terelve. Tehát a forgalom 2x1 sávon fog haladni az Árpád út belváros irányú útszakaszán a Táncsics tértől a Nagy Lajos király útjáig. Ezzel párhuzamosan az Árpád úton lévő – jelzőlámpa által irányított – félpályás útlezárás hossza is csökken: a Bölcs utca és a Nagy Lajos király útja közötti szakaszra.

A Táncsics téri csomópontban ideiglenesen megszűnik a balra kanyarodás lehetősége, ezért a belváros felől érkezők a csomópont előtt jobbra kanyarodva és a teret megkerülve tudják elérni a Nagy Lajos király útját. A Lillafüred felől érkezők a Névtelen u. –Nagy Lajos király útja – Kuruc utca útvonalon tudják elérni a Kondor Béla, Béke, és Kuruc utcákat valamint a diósgyőri temetőt, a térképen ábrázolt útvonalon.

Az Ady Endre Művelődési Központhoz érkezők és a környéken lakók számára a ki- és behajtás továbbra is biztosított lesz célforgalomként. Az itt élők a belvárost az Árpád út – Kondor Béla u. – Telepy Gy.u.-Kiss tábornok út útvonalon tudják elérni.

Utasainkat érintő változás, hogy a Felső-Majláth irányú Diósgyőr városrész autóbusz megálló az átépítés ideje alatt a villamos peron mellett lesz kialakítva a Vén Diófa étteremmel szemben.

A forgalomkorlátozás ideje alatt kérjük a miskolciak türelmét és megértését.



Miskolc Városi Közlekedési Zrt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!