Borsod-Abaúj-Zemplén

2012.01.14. 11:37

Ez történt tegnap Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Nézze meg mi minden történt pénteken Borsod-Abaúj-Zemplén megye településein!

Nézze meg mi minden történt pénteken Borsod-Abaúj-Zemplén megye településein!

Magyarország - Az ittasan okozott balesetek száma is csökkenőben van.

Miskolc - A sorozatos áremelések miatt lassan luxus lesz autóval közlekedni. Olvasóinkat kérdeztük a brutális üzemanyagárak kapcsán.

Miskolc - A DVTK ördöngősen cselező spanyol szélsője, Francisco Gallardo a mai napon ünnepli 32. születésnapját. - írja a klub hivatalos honlapja.

Miskolc - A tűzben megsérült középső leánykát, Bettinát hazabocsátották a kórházból, s az otthontalanná vált miskolci család számára átmeneti segítségként bérlakást utalt ki az önkormányzat. Az Első utcai lakás kulcsán túl a hivatal dolgozói által összegyűjtött pénzadományt is átnyújtják pénteken.

Miskolc - Pénteken markáns hidegfront vonul át Magyarország felett, felhőátvonulásokra és viharos szélre számíthatunk. Eleinte kisebb eső, zápor, majd hózáporok, keleten esetleg hózivatarok alakulhatnak ki.

Ózd - Az Ózdi Rendőrkapitányság rablás bűntettének elkövetése miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettessel szemben, mert az 2011. december 20-án délután négy és öt óra közötti időben az Ózd, Dobó út és Volny út közötti útszakaszon egy gyalogosan közlekedő 56 éves ózdi férfit minden előzmény nélkül hátba rúgott. Ezek után a földön fekvő sértettet ököllel orrba vágta, miközben zsebét átkutatva tőle egy csomag dohányt, valamint 10 Ft készpénzt eltulajdonított.

Sajópetri - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt pénteken, Sajópetri határában.

Miskolc - German Bernardo spanyol matektanár ajánlata, magyar farsangi bulira, s buli másnapjára.

Rudabánya - Egy rudabányai férfi a köztük kialakult vita miatt ököllel több alkalommal arcon ütötte, majd a házuk udvarán egy fakaróval tovább ütlegelte még menekülő feleségét. A kiérkező rendőrök a férfit őrizetbe vették, vele szemben ideiglenes megelőző távoltartás elrendelésére is sor került.

Ózd - Mint minden év januárjában az idén 2012-ben is megemlékeztek Ózd-Szentsimonban az 1943-as Don-kanyari áttörés évfordulóján - január 12-én - az első és a második világháború helyi áldozatairól.

Rudabánya - A Kazincbarcika Rendőrkapitányság Rudabányai Rendőrőrse nyomozást indított egy 25 éves férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság és különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt, tájékoztatta az Észak-Magyarországot dr. Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának vezetője. A férfi csütörtökön délelőtt rudabányai lakásukban és annak udvarán bántalmazta feleségét.

Miskolc - Nem a legszebb látvány és ráadásul balesetveszélyes is lehet.

Miskolc - Karbantartási munkálatok miatt hétfőtől tizenkét napon át nem látogatható a miskolctapolcai Barlangfürdő.

Miskolc - A tüzes tragédiát elszenvedett miskolci család már saját bérleményében töltheti a hét végét.

Edelény - A volt dolgozók a decemberi fizetésüket és a papírjaikat várják.

Ózd - Őrizetbe vettek az ózdi rendőrök egy 25 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy még december 20-án délután négy és öt óra között minden előzmény nélkül hátba rúgott egy 56 éves helyi férfit, majd aztán, hogy egy ökölcsapással eltörte a földön fekvő ember orrcsontját, a zsebeit kiforgatva elrabolt tőle egy csomag vágott dohányt és tíz forintot.

Miskolc, 2012. január 13., péntek (MTI) - Borsod-Abaúj-Zemplén megyében csaknem 3600 alkalmazottat foglalkoztat a megyei intézményfenntartó központ (MIK), amely január elsejével kezdte meg működését - jelentette be Demeter Ervin, a megye kormánymegbízottja miskolci sajtótájékoztatóján pénteken.

Bár nyilvánvaló, hogy a reménykedő ember számára szűkre szabott a cselekvés tere, a reménykedés maga utólag értelmet is nyerhet. Akár még jóra is fordulhat minden - Bujdos Attila írása.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Nézze meg, milyen programok várják Önt  Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, és válogasson közülük kedvére!

Miskolc - 2012. január 16-tól az Auchan járat új útvonalon, az Avas kilátó és az Auchan áruház között (a lentebb található megállók érintésével) közlekedik. A járatok új menetrendje elérhető az MVK Zrt honlapján (www.mvkzrt.hu), valamint az Avason és a Búza téren található bérletpénztárakban.

Miskolc - Az elődök, köztük a bajnok Bahor Bea bebizonyították, hogy igenis van keresnivalója a szebbik nemnek is a gyors, színes raliautókban. Az elhivatottság, és benzingőz "fertőzéssel" Prókai Annánál sem volt gond, sőt! A 21 esztendős miskolci hölgy rajongóból lett rali navigátor.

Miskolc - A tragikus tűzesetet elszenvedett család esélyt kapott, hogy újraépíthesse otthonát.

Miskolc - A Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium 8. b osztályos tanulói jártak pénteken szerkesztőségünkben.

Miskolc, Kazincbarcika - A kazincbarcikai polgármester érintettségét is vizsgálják.

Miskolc - A hétvégére véget ér a tavaszias tél, jön a lehülés.

Hernádszentandrás - Sokan reménykedtek a Start Közmunkaprogram januári indulásában. Csalódniuk kellett.

Ózd - Legalább fél évig nem változik a távhő díja Ózdon.

Miskolc - A program részét képezte a nanotechnológia tantárgy BSc és MSc tantárgyak tematikájának kidolgozása.

Miskolc - Gulya Fruzsina nem babonás, neki a péntek 13 ugyanolyan nap, mint a többi, de azt tapasztalta, hogy sokan beszélnek róla például a Facebook-on.

Miskolc - Csaknem 3600 alkalmazottat foglalkoztat a megyei intézményfenntartó központ.

Miskolc - Pesszimistán tekintettek a munkáltatók az idei év elé.

Miskolc, 2012. január 13., péntek (MTI) - A rendőrök csütörtökön elfogták azt a 25 éves fiatalt, aki még tavaly december 20-án kirabolt egy férfit a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ózdon, a zsákmánya egy pakli dohány és tíz forint volt. A gyanúsított előzetes letartóztatását kezdeményezik - tájékoztatta Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t pénteken.

Budapest – A politikai elemző szerint vélhetően a következő hónapokban, a tavasz közepéig még a jelenlegi helyzetben sem jelent valós kockázatot a fizetésképtelenség bekövetkezése, de a problémamentes működés fenntartásához még az első félévben szükség van az IMF-fel történő megállapodásra.

Miskolc – A területfejlesztés, a területrendezés és a vidékfejlesztés lesz a megyék fő feladata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!