Borsod-Abaúj-Zemplén

2012.03.23. 17:07

Munkaerő-közvetítő és kölcsönző cég nyílt Miskolcon

Miskolc, 2012. március 23., péntek (MTI) – Munkaerő-közvetítő és kölcsönző cég nyitott kirendeltségi irodát pénteken, Miskolcon.

Miskolc, 2012. március 23., péntek (MTI) – Munkaerő-közvetítő és kölcsönző cég nyitott kirendeltségi irodát pénteken, Miskolcon.

    Kriza Ákos (Fidesz), a város polgármestere a HRC Group miskolci – az országban a nyolcadik – kirendeltségének megnyitásán úgy fogalmazott: ha egy munkaerő-kölcsönző cég perspektívát lát Miskolc városában, az annak a bizonyítéka, hogy a munkaerőpiac élénkül, érdeklődnek a beruházók, munkaadók, tehát új munkahelyek jöhetnek létre.

    Rámutatott: bővül a foglalkoztatás, javulnak azok a mutatók, amelyek Miskolc számára eddig nem voltak olyan jók. Ráadásul a munkaerőpiaci folyamatokról, a munkaerő-keresletről első kézből származó, mindig friss információkkal rendelkező céggel fenntartott jó szakmai viszony különösen értékes lehet a város számára.

    Vidó Csilla ügyvezető tulajdonos azt mondta: mivel az állami foglalkoztatási eszközrendszerből hiányzik a versenyszférába irányuló munkaerő-kölcsönzés, így remélik, hogy szolgáltatásaikkal jól ki tudják egészíteni a munkaügyi központok tevékenységét. 

    A HRC Group célja kezdetben az adminisztratív munkakörben dolgozó munkatársak közvetítése és kölcsönzése volt, ám az elmúlt 10 esztendőben palettájukat kiszélesítve szinte minden munkakörbe vállalják munkatársak felkutatását, a vezető pozícióktól a speciális szakemberekig.

    Jelenleg mintegy 1000 ember dolgozik partnereiknél kölcsönzött munkaerőként, és több százra tehető sikeres közvetítéseik száma.

-MTI-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!