Borsod-Abaúj-Zemplén

2012.08.12. 11:52

Nagyboldogasszony ünnepe

Tisztelettel felhívom a kedves testvérek figyelmét, hogy a vasárnapi ünnepeken kívül, három olyan ünnepünk is van egy éveben, amikor szentmisén kell részt vennünk akkor is, ha az adott nap éppen nem Vasárnapra esik. Ez a három ünnep: Január 1.

Tisztelettel felhívom a kedves testvérek figyelmét, hogy a vasárnapi ünnepeken kívül, három olyan ünnepünk is van egy éveben, amikor szentmisén kell részt vennünk akkor is, ha az adott nap éppen nem Vasárnapra esik. Ez a három ünnep: Január 1.Újév napja; legközelebb Augusztus 15. Nagyboldogasszony ünnepe; majd December 25 Karácsony ünnepe. 2012. augusztus 15-én, Alsózsolcán, a Szent Erzsébet római katolikus templomban, a szentmise ünnepi rend szerint, 9:30-kor kezdődik. Azok kedvéért, akik akadályoztatás miatt ezen nem tudnak részt venni, a kifüggesztett miserendtől eltérően, lehetőség lesz szentmisén részt venni: Sajóládon, a plébániatemplomban 2012. augusztus 15-én 18:30-kor. Sajóládon e szentmise előtt nem sokkal, szentgyónási lehetőség is lesz. Minden kedves testvérünket szeretettel hívjuk és várjuk! Kérjük, szíveskedjenek értesíteni Internet eléréssel nem rendelkező testvéreinket is. 

Szalmás Péter

egyházközségi képviselő testületi tag, Alsózsolca

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!