Budaörs hírei

2011.02.25. 11:40

Ír KocsmaSó a Budaörsi Játékszínben

<p>A Budaörsi Játékszínben a Firkin zenekar, valamint az ír kultúra egyéb jeles hazai képviselői veszik át az épületet, hogy kezdetét vegye egy óriási happening.</p>

A  tradicionális ír zenét játszó Éirí zenekar, a Blackbird ír sztepp tánccsoport, Jamie Winchester és a Firkin ad fantasztikus koncertet.
A rendezvénybelépőhöz welcome-drink Guinness sör jár, a látogatókat  nyereményözön, ír gulyás és hamisítatlan földimogyorós pub-hangulat várja Budaörsön, a Játékszínben. Az este főműsoraként 21.30-kor lép színpadra az őrült ír zenekar, a Firkin. Műsorukban elhangzik majd a már jól ismert dinamikus dalok többsége, mint például a Whiskey in the Jar, a Wild Rover, az Irish Rover vagy a Drunken Sailor.

A  vendégek az ír whiskey, az ír sör mellett megkóstolhatják az eredeti ír  gulyást, melyet Mák Éva gasztroblogger, míg  a különleges koktélokat  Pikler Mónika készíti el erre az alkalomra.

Welcome-drink és ír gulyás a Budaörsi Játékszínben

 
Az  Ír KocsmaSóTM lényege, hogy nem kizárólag koncertműsorként, hanem a  gasztronómia és a hangulat szintjén is elkalauzoljuk  a látogatókat az írek vidám, a Firkin által féktelenül táncossá alakított zenei világába: kockás terítős asztal, az asztalokon sós mogyoró, nyeremények, ingyen welcome drink és ír gulyás várja a nagyérdeműt.

Helyszín: Jókai Mór Művelődési Ház/Budaörsi Játékszín
Budaörs, Szabadság út 26
.
Időpont: 2011. március 5. 20.00.

Forrás: budaorsi.hu



Megszaporodtak a bűncselekmények

Profizmus Republic módra Óbudán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!