Budapest hírei

2011.11.19. 10:14

Katolikus film- és könyvvásárt tartanak az Uránia moziban

Budapest, 2011. november 19., szombat (MTI) - Katolikus film- és könyvvásárt tartanak december 3-án és 4-én Budapesten, az Uránia Nemzeti Filmszínház aulájában; a rendezvényen katolikus témájú filmeket is vetítenek.

Budapest, 2011. november 19., szombat (MTI) - Katolikus film- és könyvvásárt tartanak december 3-án és 4-én Budapesten, az Uránia Nemzeti Filmszínház aulájában; a rendezvényen katolikus témájú filmeket is vetítenek.Mint arról az Etalon Kiadó az MTI-t tájékoztatta, december 3-án bemutatják a Szent Ágoston - A végső igazság nyomában című kétrészes olasz játékfilmet, december 4-én este pedig a Páduai Szent Antal - A szó, mely éget című olasz játékfilmet vetítik le. Mindkét napon lesznek gyermekmatiné vetítések is a Biblia gyermekeknek - Újszövetség című rajzfilmsorozatból.

A program keretén belül levetítik továbbá az Albert Schweitzer - Egy élet Afrikáért című, nemrégiben készült játékfilmet is. A rendezvény alatt az egyházi filmgyártás számos DVD-kiadványát, valamint vallási témájú könyveket is meg lehet majd vásárolni - közölte a kiadó.

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!