Budapest hírei

2011.11.26. 12:11

Kickbox-vb - Kádas Adrienn aranyérmes

Budapest, 2011. november 26., szombat (MTI) - A 65 kilós Kádas Adrienn alig 17 évesen aranyérmes lett a Dublinban zajló kickbox-világbajnokságon.

Budapest, 2011. november 26., szombat (MTI) - A 65 kilós Kádas Adrienn alig 17 évesen aranyérmes lett a Dublinban zajló kickbox-világbajnokságon.A hazai szövetség beszámolója szerint a semi-contact kategóriában indult magyar versenyző "gyakorlatilag a teljes ismeretlenségből előtörve simán és könnyedén utasított maga mögé mindenkit". A pénteki döntőben a cseh Blanka Sindlerovát győzte le.

Kondár Anna (+70), Nagy Henrietta (70) és Veres Mercédesz (50) szintén a semi-contactosok között kikapott a fináléban, így mindhárman ezüstérmet nyertek.

A full-contactos kategóriában még csak az elődöntőket rendezték meg, melynek során Görbics Gábor és Kulacsik Mirkó egyaránt vereséget szenvedett, így ők bronzérmesként fejezték be a versenyt.

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!