Budapest hírei

2012.03.17. 09:51

Családi egészség- és sportnapok az idén is

Budapest, 2012. március 17., szombat (MTI) - Ebben az évben is lesznek országos egészség- és sportnapok az immár hatodik alkalommal sorra kerülő, NIVEA Tour néven futó eseménysorozat keretében.

Budapest, 2012. március 17., szombat (MTI) - Ebben az évben is lesznek országos egészség- és sportnapok az immár hatodik alkalommal sorra kerülő, NIVEA Tour néven futó eseménysorozat keretében.A több mint egy hónapon át - március 25. és április 29. között - zajló ingyenes sportrendezvények állomáshelyei: Miskolc, Pécs, Budapest, Szeged, Debrecen és Győr.

A szervezők tájékoztatása szerint a résztvevők belekóstolhatnak a pörgős dance aerobik órák hangulatába, a kevésbé gyors, inkább nyújtani és lazítani vágyók kipróbálhatják a jóga-, illetve a pilates-edzéseket, valamint az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő órák - mint amilyen a Zumba vagy a Kangoo - is megtalálhatóak lesznek a programban, amelyet népszerű fitneszedzők vezényelnek le.

A felnőttek mellett a gyerekek is kipróbálhatják erejüket, ha ellátogatnak a helyszínen lévő kalandparkba, vagy részt vesznek a különféle játékos sportfoglalkozásokon.

A NIVEA Tour 2012-es állomásai:

március 25. - Miskolc

április 1. - Pécs

április 14. - Budapest

április 22. - Szeged

április 24. - Debrecen

április 29. - Győr

 

 

- MTI -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!