Budapest hírei

2012.04.21. 10:21

Bahreini Nagydíj - Alonso: nehéz helyzetben vagyunk

Manama/Budapest, 2012. április 21., szombat (MTI) - Fernando Alonso, a Ferrari spanyol pilótája szerint csapata nincs könnyű helyzetben, így ő maga nem is számít arra, hogy dobogós helyen végez a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság idei negyedik futamán, a vasárnapi Bahreini Nagydíjon.

Manama/Budapest, 2012. április 21., szombat (MTI) - Fernando Alonso, a Ferrari spanyol pilótája szerint csapata nincs könnyű helyzetben, így ő maga nem is számít arra, hogy dobogós helyen végez a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság idei negyedik futamán, a vasárnapi Bahreini Nagydíjon."Nincs értelme, hogy elhallgassam a valóságot és azt mondjam: jó eredményt várok vasárnap - nyilatkozott az As című sportnapilapnak a Renault-val kétszeres világbajnok versenyző. - Jelenleg a harmadik vagyok a pontversenyben, csapattársam viszont még egyetlen pontot sem szerzett. Minden szempontból javulnunk kellene."

Alonso elmondta még, hogy most csak a rajtrács közepén foglalnak helyet és éppen ettől tartottak az idény előtt.

A pénteki első szabadedzésen a spanyol pilóta a 13. időt autózta, a másodikon pedig a nyolcadik lett.

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!